spacer.png, 0 kB
  • English
ajanlo_shopper.jpg

Karrier és Stílus
Tanácsadó Kft.

H-1028 Budapest, Petőfi utca 24.  
Tel.:  +36 20 9351144
Fax: +36 1 3987329
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Web: www.karrieresstilus.hu


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Főoldal arrow Főoldal
Legyen - Március 7-e Nőnap! Nyomtatás E-mail

Karantén előtti komfortzóna - legyünk kreatívak !

Nőnap - március 7-én !

Ott tartunk, ahol ezelőtt egy évvel  vagy még rosszabbul, ha a lezárásra gondolunk. Vagy mégsem ? Közel egy millió magyar, aki fellélegezhet mert beoltották , túl esett a betegségen. Az utóbbiak jó része tünetmenetesen,de sokan szenvednek hónapokig a mellékhatásoktól és vannak ,akik most betege.

 

Március 8-a, életem egyik legszörnyűbb,ha nem a legborzalmasabb napja volt 1989-ben. Meghalt édes jó apám ,63 évesen , a harmadik infarktus legyőzte. Azóta is összrezzenek a  késő esti, kora reggeli családtagoktól érkező telefonokra, miért hívnának ilyenkor, mi másért  ,amikor baj van.32 éve történt,de mintha ma lenne és persze minden március 8-a ,számomra az ő elvesztését jelenti.

Március 8-a Nő nap,ami szerintem a nők többségének nem jelent igazán, semmi különöset . Minden halad a rendes vagy rendetlen kerékvágásban. Mi is van ? Ünneplik a nőket, nem egy nap kellene , hanem sokkal több az ünneplésre. A formalitás , a kötelező jelleg ,elveszi a valódi ünnep érzetét és marad az essünk túl rajta, kipipálhatjuk a naptárban , otthon és a munkahelyeken illetve az online térben is.

A modern kereskedelem , a láncok ,a nagyobb boltok megoldották a kérdést, vásárlás közben , akár mi nők meglephetjük magunkat egy szép csokor virággal,nem kell ahhoz március 8-ra várni. Szerencsés vagyok ,párom apropó nélkül is hoz virágot,amit nagyon díjazok.

A leleményes, a  magyar, mivel március 8-án jön a lezárás, jött a hír, legyen Nőnap március 7-én !Ez a gyakorlatias rugalmasság , a minden helyzetben feltaláljuk magunkat ,jellemző ránk , magyarokra . Gyorsan megtaláljuk a megoldást, feltaláljuk újra  a spanyol viaszt  és meg is valósítjuk !

Március 7-e , NŐnap , LEGYEN !  Jó döntés kell mellé egy kis PR és marketing kommunikáció és máris megmenthetjük  a virágosokat a csődtől és a tömeges virág hervadástól. Úgy gondolom, a  cél érdekében, most azok is vesznek virágot ,akik nincsenek oda ettől a naptól .

A cél nemes ,célszerű és kivitelezhető ,pláne vasárnap jobban is lehet ünnepelni , koccintani a nőkre, a virágosokra. A túlélők erősek, nem hagyják magukat , küzdenek, ,megbirkóznak a nehéz ,nem várt helyzetekkel is. Ezt tudja a magyar agy és lélek, különbözik a többi néptől . Jó cél érdekében csodákra vagyunk képesek,  sajnos a kevésbé jók érdekében is képesek vagyunk alkalmazni szokatlan praktikákat, de ez már más misére tartozik.

Most örülök, ennek az egyszerű , de nagyszerű megoldásnak és remélem sokan élnek a lehetőséggel. Tudjátok , már sokszor mondtam, nem az a lényeg, hogy jó időben és jó helyen  legyünk,hanem ,hogy észrevegyük,hogy ott vagyunk és éljünk a lehetőséggel. Most van itt az idő,vásároljunk virágot  a virágosoktól ! Szerezzünk örömet minden nőnek és szeretteinknek, megmenthetünk egy szakmát a válságtól.

Kell ennél több karantén ,lezárás idején , a jó érzés , hogy nem csak ülünk otthon, hanem tehetünk is valamit, nekünk is segít , léleksimogató , jó érzés .

Hullámlovasok vagyunk, a harmadik hullám tetején ,de a hullám elcsitul és újra a víz felett leszünk ,a virágosokkal együtt !

Jó hétvégét, jó virág vásárlást kÍvánok !

üdvözlettel és vigyázzatok magatokra !

Csík Klára

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB